KYNTTILÄT

MUISTA NOSTAA SYDÄN YLÖS MASSASTA. Näin kynttiläsi sammuu savuttamatta. Kynttilät valmistetaan käsin.  

Eri soijakynttilöiden massat poikkeavat toisistaan ja sisältävät myös muita tarkkaan valikoituja kasvirasvoja. Soijakynttilää poltettaessa tulee huomioida, että se pehmeänä materiaalina pitkään palaessaan saattaa valuttaa.


TUOKSUKYNTTILÄT SOIJASTA 

Tuoksukynttilämme valmistetaan pelkästään 100% soijaan eikä siis sisällä muita kasvirasvoja. Soijakynttilä palaa matalassa lämpötilassa ja on näin ollen myös ihanteellinen astiakynttilään sekä tuoksukynttilän pohjaksi.  

Soija toistaa tuoksut erinomaisen aidosti sekä säilyttää ne pitkään. Käytämme vain laadukkaita kasvikynttilöille tarkoitettuja tuoksuöljyjä. Olemme hyvin tarkkoja tuoksujemme laadusta ja siksi tuoksukynttilämme ovat saaneet paljon kiitosta, mistä olemme hyvin onnellisia ja ylpeitä. 

Tuotevalikoimiimme kuuluu myös HAJUSIEPPARI. Kynttilä joka neutralisoi hajuja. Uskomaton tuote. Se todella toimii, niin tupakanhajun kuin muidenkin hajujen kanssa. 

Tyytyväiset asiakkaat jotka ovat tulleet ostamaan tuotetta lisää ovat kertoneet sen monipuolisuudesta.  

Soija on uusiutuva luonnonvara josta on moneksi.


SOIJAKYNTTILÄN JA PARAFIINIKYNTTILÄN ERO

Parafiinikynttilöiden valmistajat kiistelevät soijakynttilöiden puhtaudesta.  

Jokainen voi kuitenkin tehdä testin itse siitä miten miten puhtaasti soija palaa.  Soijakynttilöitä on valmistettu vuodesta 2005.

 

 

Pidätämme oikeuden hinnan, muodon ja värin muutoksiin!